Nevşehir’de oy kullanma işlemi sona erdi, sayıma geçildi

Nevşehir’de oy kullanma işlemi sona erdi, sayıma geçildi Nevşehir’de sabahın ilk saatlerinde oy kullanma işlemi için okul yolunu tutan Nevşehirliler; Belediye Başkanı başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi, muhtar ve ihtiyar heyetini seçmek için oy kullandı. Nevşehir’de saat:17.00 itibariyle oy verme işlemleri sona erdi. Oylar sayılmaya...

Nevşehir’de oy kullanma işlemi sona erdi, sayıma geçildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir’de oy kullanma işlemi sona erdi, sayıma geçildi

Nevşehir’de sabahın ilk saatlerinde oy kullanma işlemi için okul yolunu tutan Nevşehirliler; Belediye Başkanı başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi, muhtar ve ihtiyar heyetini seçmek için oy kullandı.

Nevşehir’de saat:17.00 itibariyle oy verme işlemleri sona erdi. Oylar sayılmaya başlandı!

Nevşehir’de sandıklar kapandı

Oy kullanma işlemi saatinden önce sandık başında yerlerini alan görevliler tarafından kendilerine teslim edilen pusulaları ilgili aşamalardan geçirilerek kayıt altına alındı, sandıklar mühürlendi.

Ramazan ayı olması münasebetiyle ilk saatlerde yoğunluk yaşanmasa da kimi seçmenler belediye başkanı veya muhtarlık tercihini belirtmek için erkenden bağlı bulunduğu sandığa gitti.

Nevşehir için oy verme işlemi 17.00’de tamamlandı ve oy sayım işlemi başladı. Oy sayımına Nevşehir belediye başkanlığıyla başlandı.

Nevşehir’de oy kullanma işlemi sona erdi, sayıma geçildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.